Zeg manager,
al dat geregel
ook zo zat?

Neeff, jouw flexibele facilitaire oplossing!

Neeff is dé flexibele facilitaire oplossing, speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf, die alles regelt op kantoor waar even geen tijd voor is. Of het nu gaat om je schoonmaak, beveiliging, catering, slimmere contracten, evenementen. Een klein beetje Neeff schept al veel ruimte voor je eigen taken. Hoe fijn is dat?! Met onze jarenlange facilitaire kennis en ervaring staan wij in héél Nederland voor je klaar. Neeff regelt het!

Neeff is er als
je 'm nodig hebt

Neeff staat in héél Nederland voor je klaar. Wij werken landelijk, dus zijn altijd dichtbij. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Hilversum, maar Neeff kan zowel fysiek op locatie als online op afstand allerlei kantoorzaken voor je regelen.

Neeff regelt jouw kantoorzaken snel en kundig. Met Neeff krijg je meer tijd voor je eigen werk, meer controle op de kwaliteit van je eigen dienstverlening en meer grip op facilitaire kosten.

Zo werkt Neeff

Je bent druk, je komt amper aan je eigen taken toe en hebt geen idee welke facilitaire kosten er worden gemaakt. Herkenbaar? Voor dit probleem is er Neeff! De ideale oplossing voor jouw kantoorpand of multi tenant gebouw. Neeff gaat in drie stappen te werk.

Stap 1

Wij zetten alle knelpunten samen op een rij en brengen in kaart wat onze regelneven voor jou kunnen betekenen.

Stap 2

Wij selecteren de best passende regelneef voor jouw organisatie.

Stap 3

Jouw regelneef is een aantal uren per week flexibel inzetbaar en regelt de belangrijkste zaken voor je.

Het resultaat

Je hebt meer tijd voor je eigen werk, meer controle op de kwaliteit van je dienstverlening en meer grip op je facilitaire kosten.

Neeff regelt alles waar jij geen tijd voor hebt:

Facility management

Schoonmaak

Beveiliging

Evenementen

Kantoorartikelen

Catering

Hospitality

Community management

Benieuwd hoe Neeff jouw werk
leuker en efficiënter maakt?

Onze regelneven helpen je graag...

of

Hallo!

Wij zijn Neeff

Neeff biedt flexibele facilitaire oplossingen op maat en is geboren uit de ideeën van facilitair ondernemershuis HEYDAY Facility Management. Een kennispartner op het gebied van Facility Management met de ambitie om werk en omgeving beter en leuker te maken. HEYDAY is een gevestigde naam die al twintig jaar actief is binnen de facilitaire dienstverlening. Met meer dan 700 medewerkers beschikken wij over veel kennis en ervaring binnen heel Nederland.

Neeff is er als je 'm nodig hebt

Contactgegevens

Neeff, onderdeel HEYDAY
Arendstraat 35
1223 RE  Hilversum

Stel je vraag

Op werkdagen reageren we snel, meestal binnen 24 uur.